Miraj Elschot

In verbinding met:

Vianatuur – leven in verbinding met de natuur!

Marion heb ik leren kennen tijdens een opleiding in Groningen. Meteen voelde ik een klik met haar. Alsof we elkaar begrijpen zonder dat daar veel woorden voor nodig zijn. Ik waardeer haar inzicht en ze is voor mij een blijvende inspiratiebron.

In het kort over mijn initiatief Vianatuur:
Er zijn momenteel veel veranderingen gaande in de wereld die er naar wijzen dat wij mensen onze levenswijze dienen te transformeren. Het is van groot belang dat we weer in harmonie gaan leven met de natuur. Veel mensen zouden wel willen veranderen, maar weten niet waar ze moeten beginnen.
Daar wil ik met mijn initiatief Vianatuur mensen mee helpen. Leven in harmonie met de natuur vraagt namelijk meer dan kleine veranderingen. Meer dan bijvoorbeeld het overstappen van een gloeilamp naar een spaarlamp. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor ons leven. En dit kan alleen als we de moed hebben om onze levenswijze grondig te herzien.
Het aanbod van Vianatuur om jou hiermee te helpen: wildplukwandelingen, yogalessen, consulten, natuurcoaching, trainingen & workshops. Ook schrijf ik met passie in mijn blog over mijn ervaringen in de natuur.

 

Zodra we onze verbinding met de natuur herstellen, krijgt ons leven weer kleur en voelen we ons goed van binnen. Zo hoort het leven ook te zijn.
www.vianatuur.nl

  • Contact

    Heb je een vraag?

    Ik beantwoord je vragen graag! Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of info@gezondheidsontwikkeling.nl.

    Stel je vraag