Saskia Vermeesch

In samenwerking met:

 

 

Marion en ik werken al enkele jaren samen. In de trainingen die Marion geeft aan mantelzorgers, leidinggevenden en teams binnen de zorg verzorg ik de introductie van de Chi Neng Qigong.De rijke werk-en levenservaring van Marion binnen de gezondheidszorg en Chi Neng Qigong als Chinese bewegingsleer, vormen een mooie synergie. In de jaren dat ik nu samenwerk met Marion, volgt zij vol passie en moed haar bestemming, waarin zij in haar begeleiding van individuen, families, teams en organisaties, mensen altijd terugbrengt naar hun innerlijke kracht. Het Hart vormt altijd de basis van onze trainingen. Wij delen de diepe overtuiging dat het Hart als bron van liefde, de poort is naar je ware zelf. Vanuit het Hart kun je weer werkelijk verbinding maken met jezelf, de ander en het geheel. Via meditatie, Chi Neng Qigongoefeningen en coaching, worden vraagstukken zichtbaar en ontstaan er nieuwe verhelderende inzichten, waardoor de energie weer gaat stromen. Saskia Vermeesch is beeldend kunstenaar en Chi Neng Qigong instructeur.

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer voor het versterken van lichaam en geest. De langzame, sierlijke bewegingen brengen je geest tot rust en stimuleren de doorstroom van levensenergie (Qi). Door dagelijks bewust te bewegen, bevorder je de harmonie tussen lichaam en geest. Hierdoor kom je in contact met jezelf en diepe innerlijke stilte. Het doel van Chi Neng Qigong is het verwezenlijken van je volle potentieel op alle levensgebieden. Saskia heeft een praktijk in Deurne en is als docent verbonden aan het Chi Neng Instituut.

www.saskiavermeesch.nl of www.chineng.nl

  • Contact

    Heb je een vraag?

    Ik beantwoord je vragen graag! Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of info@gezondheidsontwikkeling.nl.

    Stel je vraag